Om JMT

Virksomheden ejes og drives af Joakim Andreasen, der har mere end 20 års erfaring.

Om Joakims MaskinTeknik

I 2003 starter Joakim ”Smeden v/Joakim Andreasen” og i 2010/11 omlægges den til ”JMT Joakims MaskinTeknik ApS” som ligger ved Grindsted – nær Billund. Virksomheden ejes og drives af Joakim Andreasen, der har mere end 20 års erfaring med reparation og vedligehold af maskiner og udstyr til landbrug og industri.

Firmaet er blandt andet fast underleverandør af reparationer og vedligeholdelse hos Flensted Food. Derudover er vi fast underleverandør til Donaldson Scandinavia med special komponenter til deres industrifiltre, og derigennem levere vi også til en del af Donaldsons kunder til både ind og udland.

Vi udfører specialopgaver

Hos JMT udføre vi specialopgaver som henvender sig til de folk der har helt særlig ønsker og behov, vi tager gerne en udfordring op og stiller alle vores faglige kompetencer til rådighed. Vi kan håndtere hele opgaven – fra ide/tegning, til rådgivning, fremstilling og udførelse.
Alle vores medarbejdere tager et stort personligt ansvar i alle opgaverne siger Joakim Andreasen – Stifter af JMT. Det er en fornøjelse at se unge mennesker tage fat og tage ansvar men også at gå til opgaven med masser af gå-på mod. Fortsætter han.

Et velfungerende team

Et velfungerende team er ligesom et tandhjul, mangler der en tand så køre det bare SLET IKKE. Derfor er samarbejde, ærlighed og kollegaskab yderst vigtigt hos os. Hos JMT har vi også et solidt netværk af underleverandør, blandt andet Granit, KRAMP, Sanistål osv. Derudover har vi en bred vifte af samarbejdspartnere igennem andre håndværkere. Vi bestræber os på altid at yde høj service og kvalitet til fornuftige priser.

Giv os et kald og hør mere