Bådstativer

Er designet og udviklet i samarbejde med vores forhandler

Bådstativer til motorbåd, sejlbåd og enhver anden båd

​Er du på udkig efter et nyt bådstativ til din motorbåd eller sejlbåd? Hos Joakims Maskinteknik ApS har vi stor erfaring med at fremstille bådstativer til alle slags både og skibe. Der er tale om specialfremstillede stativer, som typisk er til lidt større både. Vi har kunder i hele Danmark.

Specialfremstillede bådstativer fra eget smedeværksted

​De bådstativer, som vi har til salg, er ikke ordinære standardstativer, men specialfremstillede stativer. De bliver fremstillet på vores eget smedeværksted. Vi er specialister i alle former for bådstativer, som altid er justerbare til den enkelte båds behov.

Vores smedeværksted har stor ekspertise med at konstruere og fremstille stålkonstruktioner til alverdens formål, og den ekspertise benytter vi til at fremstille stålstativer til både.

Vi kan håndtere emner i alle størrelser. Dertil kommer, at vi har et solidt netværk af underleverandører, som hjælper os med alt det, som de er bedre til end os.

Kontakt os for at få et tilbud på en skræddersyet løsning

Alle former for stålkonstruktioner og stålstativer fremstilles og sælges, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på bådstativer. Vi tager også gerne en snak om de mange muligheder samt om dine ønsker og behov.

Joakims MaskinTeknik fremstiller bådstativer i samarbejde med vores forhandler. Så hvis du har behov for et stativ til din båd, så tag endelig kontakt til os og lad os få en snak om hvad dine behov er for netop din båd. (+45) 20 64 54 09 eller smeden@mvb.net.

Giv os et kald og hør mere