Industrimontage

Vi er altid klar til en snak om, hvad vi tilbyder inden for produktion og industrimontage.

Industrimontage

Hos Joakims MaskinTeknik udføre vi industrimontage samt reparation og vedligeholdelse af industrimaskiner hos et bredt udvalg af produktionsvirksomheder, blandt andet fødevarevirksomheder.

Vi har eget værksted, hvor vi kan bearbejde sort jern, rustfrit stål og aluminium. Vi kan klippe, bukke og valse samt svejse Vi kan også håndtere store emner på værkstedet. Samtidig har vi et solidt netværk af underleverandører. Vi udfører naturligvis også smede- og svejseopgaver ude hos kunden, hvis det er fordelagtigt.

Industriservice udføres på eget værksted eller hos kunden

Vi er blandt andet specialiseret i industrimontage. Det kan for eksempel være montering af produktionsanlæg i alle størrelser. Desuden er vi specialiseret i produktion af stålkonstruktioner såsom filterkasser, sokler og tanke. Vi udfører endvidere reparationer, vedligeholdelse og anden industriservice.

Få et uforpligtende tilbud på industrimontage

Vi er altid klar til en snak om, hvad vi tilbyder inden for produktion og industrimontage. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på alle former for montage og bearbejdning af metal.

Du kan ringe til os på telefon (+45) 20 64 54 09 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail smeden@mvb.net.​

Giv os et kald og hør mere